Workshop

Nem kell nagyszerűnek lenned ahhoz, hogy elkezdd, de el kell kezdened ahhoz, hogy nagyszerűvé válj

Mentorálás | Esküvői másodfotós

 

Mint korábban már említettem, több mint 330 fotózáson vagyok túl, és eljött az ideje, hogy ezt a tudást és tapasztalatot átadjam a jövő generációjának.

Ha te is olyan fotós vagy, aki szeretné fejleszteni a készségeit, vagy épp csak bele szeretnél kóstolni a fotózásba, akkor itt a helyed. Nincs elvárás vagy teher, csak lehetőség, hogy részt vegyél mellettem az esküvő menetében, és megtapasztald az esküvői fotózás kihívásait és örömeit.

A mentorálás során megmutatom neked, hogyan lehet kreatívabbá válni a fotózásban, hogyan viselkedj a jegyespárral és a vendégekkel, milyen ruházat illik az esküvőhöz, és miként kommunikálj hatékonyan a résztvevőkkel, násznéppel.

Fontos, hogy mindig 110%-ot adj, garantálom, hogy megéri, de tisztában kell lenned azzal is, hogy nincs hibázási lehetőség. Ezért is segítek neked felállítani egy csekklistát, hogy a fotózás során minden rendben történjen, és semmi ne menjen veszendőbe.

De nem csak a technikai részletekre koncentrálok. A cél az, hogy kedvet ébresszek benned, és felkészítselek a fotózásra. Nem árulok zsákba macskát: az esküvői fotózás nagy felelősséggel jár, de megmutatom neked, hogyan éld át és kezeld azt. Fontos tudnod, hogy nem csak fotós vagy, hanem ember is. Segítek, hogy hogyan lehetsz az a családhoz közel álló személy, aki megérti az esküvői pillanatok fontosságát.

Tehát, ha készen állsz arra, hogy elmélyedj a fotózás művészetében, akkor hajrá, jelentkezz az oktatásra, és válj te is egy sikeres esküvői fotóssá!

Stúdió

 

Tudj meg mindent a profi stúdiófotózásról! Az oktatás során megtanulod, hogyan állítsd be a tökéletes fényeket, hogyan használd a vakukat (1 vagy akár 6 darab), és hogyan teremts különféle hangulatot a megfelelő fénybeállításokkal.

Tanulásod során nemcsak az instruálás és modellpózok lesznek a fókuszban, hanem az is, hogy hogyan fotózz különböző testalkatú és anatómiájú embereket úgy, hogy az a legelőnyösebb legyen számukra.

Rutinos fotósként segítek neked a professzionális stúdiófotózás minden aspektusának elsajátításában.

Ne habozz, jelentkezz most, és szerezd meg az álmaid fotózási tapasztalatát!

Photoshop

 

Megmutatom neked a képszerkesztő programok helyes használatát, legyen szó az Adobe Photoshopról, Lightroomról, Bridge-ről és még sok másról! Tanításaim során bevezetlek a divatos presetek és actionok világába, amelyek segítségével képeid igazán különleges hatást érhetnek el.
A Before-After minta képek pedig szemléltetik, hogyan változtathatod meg a képek hangulatát és megjelenését az egyszerű beállításoktól a mélyreható beauty retusig. Az oktatásokat személyre szabottan tartom, hiszen mindenki más célokat és igényeket tart szem előtt. Minden egyes résztvevő 100%-os figyelmet és támogatást kap tőlem, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki magából a képszerkesztés világában.
Csatlakozz hozzám az oktatáson, váltsd valóra kreatív elképzeléseidet és varázsolj lenyűgöző képeket.

Felszerelés kiválasztása

 

Ha kezdő fotós vagy, ne aggódj, segítek neked a legjobb felszerelés összeállításában, ráadásul költséghatékony módon. Én is voltam egyszer zöldfülű, és pontosan emiatt értem, hogy milyen érzés a saját bőrödön megtanulni a különbségeket a különböző fényképezőgép vázak között, és kiválasztani a megfelelő objektíveket a téma igényeinek megfelelően.

Nem csak azt fogom megmutatni, hogy melyik felszerelés a legjobb a pénztárcádhoz, hanem megosztom veled a személyes tapasztalataimat is.

Tudni fogod, hogy melyik gép váz, melyik objektív teszi lehetővé, hogy a képeid igazán kiemelkedjenek.

Tehát ne engedd, hogy a felszerelés kiválasztása gát legyen az álmaid megvalósításában, mert én itt vagyok, hogy segítsek neked!

error: Content is protected !!