Rólam

Minden lehetséges.

Ki vagyok én?

A galériámban szereplő fotóim tükrözik az elhivatottságomat, és a látásmódomat. Törekszem az egyediségre, és a megújulásra, ezért fontosnak tartom a Nagy Nap előtti konzultációkat, amely során megismerhetem a párokat.

Hiszem, hogy a legfontosabb pillanatokat akkor sikerül megörökíteni, amikor megismerjük egymást. Célom, egy olyan anyag elkészítése, amit sok-sok év múltán is büszkén vesznek majd elő, és lapoznak végig a párok.

Fontosnak tartom a kommunikációt, hiszen minden fotózás egyedi és különleges. Az személyes igények felmérése pedig az első lépés ahhoz, hogy olyan képeket készíthessek, amelyek valóban megfelelnek az elvárásoknak.

Magamról még annyit, hogy szeretek fallabdázni, mozizni és búvárkodni. Impulzusfüggő vagyok, mindig keresem az új helyzeteket. De a legfontosabb az életemben a családom, gyerekeim és a kutyám Hope.

Az emberi kapcsolatokban és a beszélgetésekben találom meg a fejlődést és az inspirációt. Hiszem, hogy mások sikerei előre visznek az életben, és ezért maximalista vagyok magammal szemben. A barátaim számomra kincset érnek, és mindig megpróbálom a másik oldal szemszögéből is látni a dolgokat. Szeretek visszaadni a sok éves tapasztalatból másoknak.

Az életben előforduló akadályokat, ha előtte bukok is párat, mindig legyőzőm, mert én jobban akarok nyerni, mint bárki más. Épp ezért hiszem, hogy most kell megélnünk a pillanatot, nem a múltban vagy a jövőben merengeni.

Remélem, sikerült átadnom, hogy milyen szemlélettel és elkötelezettséggel végzem a munkámat, és hogy a fotózások alkalmával, nem csak szolgáltatást vásároltok, hanem egy egyedi és különleges élményt is.

Hogy dolgozom?

A spontaneitás és az egyediség az, ami igazán különlegessé teszi az élet pillanatait. Éppen ezért nincs két egyforma pár, nincs két egyforma fotózás és nincs két egyforma igény sem. Minden ember és minden helyzet más, és ennek megfelelően kell alkalmazkodnom.

A kommunikáció és az emberekkel való munka kulcsfontosságú számomra, mindig igyekszem megtalálni a legjobb módszert, hogy bensőségesebb kapcsolat alakulhasson ki a fotózás idejére.

Esküvői fotózásaim során láthatatlan és éber vagyok. Fotójournalistaként dokumentálom az eseményeket úgy, ahogy azok ténylegesen történnek. Csak akkor avatkozom be, ha szükséges, hogy technikailag a legjobb képek készüljenek. És ha azt látom, hogy a kreativitásra van szükség, szívesen instruálok a párnak, hogy együtt igazán emlékezetessé varázsoljuk az élményt.

Az új helyszínek és az új emberek mindig izgalmas kihívást jelentenek számomra, és minden alkalommal arra törekszem, hogy olyan képeket készítsek, amik igazán emlékezetessé teszik az eseményt.

A fotózások alkalmával legfontosabb azonban az, hogy a párok teljes figyelmemet élvezzék, és soha ne érezzék magukat háttérbe szorítva. Az élet túl rövid ahhoz, hogy unalmas dolgokat csináljunk, ezért mindig igyekszem kreatív és izgalmas megoldásokat találni a képek készítése során.

Köszönöm, ha rám bízzátok a legfontosabb élményeiteket, és remélem, hogy együtt olyan képeket készíthetünk, amik örökre megmaradnak!

Inspirációk

Találkozások - történetek

Ami mindig feltölt energiával a fotózásaim során, azok az új találkozások, új kapcsolatok. Imádok embereket megismerni, hallgatni az élettörténetüket és közös célok felé haladni velük. Ezek a beszélgetések nem csak élményekben gazdagítanak, de segítenek fejlődni és inspirálnak az élet minden területén.

Utazás

 

Az élet egyik legnagyobb „szívása” az, hogy  a világ csodáit csak akkor láthatjuk, ha kimozdulunk a komfortzónánkból. Mivel az élet rövid, és mindenhol van valami felfedezni való, érdemes gyakran útra kelni. A fotózás pedig remek alkalom arra, hogy megörökítsük a látottakat, és később nosztalgiázzunk rajtuk. Ha meg megfulladnánk a negatív gondolatok között, akkor csak elő kell venni a fotóalbumot, és már indulhat is az emlékezés a régi, jó időkre.

Könyvek

Legyen szakmai irodalom vagy akár egy izgalmas detektívregény, fontos, hogy hasznosan töltsem az időmet és fitten tartsam, inspiráljam az agyamat. A könyvek segítenek új és színes ötleteket meríteni, hogy azokat a fotózás során kreatívan hasznosítsam!

Filmek

A filmek világa, meghatározó inspirációs forrásaim egyike, különösen az örök klasszikusok, mint a Keresztapa, Szemtől szemben vagy a Casino, amelyeket szinte már kívülről fújok. Imádom a régi korszakok színészgárdáját, mint Robert De Niro vagy Al Pacino, akik azért dolgoztak, hogy nekünk elképesztő élményeket nyújtsanak a mozivásznon. Bár videózással nem foglalkozom, mégis inspiráló látni, hogy a kamera mozgásai és a megvilágítás milyen hatást tudnak kelteni az adott jelenetben. Ezeket az élményeket aztán felhasználom a fotózásaim során, hogy még jobban át tudjam adni az érzéseket és hangulatokat a képeimen keresztül.

error: Content is protected !!