Petra & Szilárd Esküvő

Petra és Szilárd kreatív anyaga az asuztriai Fraknó várában készült. Petra anyukájával hosszas baratsáot ápolok, ő is border collie fan:) Fraknó egy igazi osztrák kis falu, amaga szépségével. Petráék jegyesfotózása nagyban hozzájárult, hogy könnyedén, lazán vették a fotózást.

Petra és Sziszi írta rólam

Rolit egy kutyasétáltatás alkalmával ismertük meg. Már az első találkozásunk alakalmával is egy nagyon barátságos, jó fej srácnak bizonyult, ezért nem is kellett azon gondolkodnunk, hogy ki legyen az esküvői fotósunk.
Már a jegyes fotózásnál is kiderült, hogy milyen jól választottunk. Nagy segítségünkre volt a helyszín kiválasztásában, ahol fantasztikus képek születtek.
Hihetetlen jó hangulatban telt a „Nagy Napunk” is, minden pillanatát sikerült úgy megörökíteni, hogy azt észre sem vettük – ezért aztán nem is feszélyezte magát senki – mégis mindenhol ott volt, profi módon elkapta azokat a csodálatos pillanatokat, melyek szép emlékek lesznek nekünk és az egész család számára. Visszanézve a képeket, újra és újra előjönnek azok az érzések, amiket életünk legcsodálatosabb napján éreztünk, mivel teljesen visszaadja az esküvő fantasztikus hangulatát. Látszik minden képen az átgondoltság, a hozzáértés és a belefektetett profi munka. Jó szívvel ajánljuk mindenkinek, akinek egy profi fotósra van szüksége. Köszönjünk, hogy ott voltál minden fontos pillanatnál! Petra és Sziszi

error: Content is protected !!